а браво. ти изправи ли си картера.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Най-накрая и аз с 33
Collapse
X
-
колкото можах ама там кадето влиза помпата не можах много добре,едно немога да разбера почистих картера от маслената кал,покарах с масло за промивка 1000км почистих пак картера,сега гледам пак има маслена кал в картера(маслото е Манол 10в40)
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеСеления Голд!
Браво!!! С това златно лайно ще му излезе "златен" мотора. Дори и да мразй някой, пак не бих му препоръчал това масло. На 90 градуса голда има свойствата на вода.
ЗАБРАВЕТЕ ЧЕ СЪЩЕСТВУВА ГОЛД. За тия мотори само от 20 К нагоре. Дори Selenia HPX е в пъти по-добре от от Gold.Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Първоначално публикувано от morrty Покажи съобщениеЗдравеите колата е официално подкарана на части,на които му трябва нещо да свирка.Може и цяла ако иска някои,колата е регестрирана с малък мотор демек малък данък(17лв).Колата пали и върви но си пречуква мотора.Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
да сигурен съм или поне така мисля следил съм цифрите да си отговаря една към друга ,пък и то си има едни зъпчета които подсказват.Колата като е студена като че ли не чука а като загрее на 80 градуса су чука доста по осезаемо.Сигурно проблема не е голям ама не ми се прави, а и си намерих друго боксерче и тряят парички на него.Last edited by morrty; d.m.y г., 16:37.
Comment
-
Малии тоя раздел 33 направо замря,аиде да го съживя малко.
Отново съм собственик на 33ка с редица проблеми които смятам по малко да отстраня.
Колата е 3та серия спортвагон 1.7 мотроник с хладилник за лятото.Сега е ред малко да постегна мотра че имам малко ядове с него за който Боби е наясно и се надявам на съветите му и такаааа........
Comment
-
Първоначално публикувано от morrty Покажи съобщениепроблемите са почти решени с мотора,сега обаче има едно глъхнене и незнам как да го локализирам.Студена,топла се глъхне , изфорсирва се мудно.Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
Comment